Caravan transport

Als u een transport van een groot object boven het hoofd hangt, neem dan eens contact op met JT Transportservice (van Boxtel speciaal transport). Een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren van bijvoorbeeld mobiele bungalows, chalets, caravan , woonwagens maar ook het vervoer van woonwagens met balkon van het woonwagen centrum naar de diverse sub-centra. Kortom een transport bedrijf met een ruime ervaring en een vakkennis dat een tot in de puntjes verzorgd transport garandeert.

JT Transportservice vertilt zich niet aan de details.
Alles wordt nauwkeurig verzord, de juiste instanties benaderd, verzekeringen afgesloten, de meest ideale route uitgestippeld en al het benodigde materiaal verzorgd zoals kranen en bulldozers. Daarna wordt alles op papier gezet, zorgvuldig berekend en samen met u bekeken zodat U voor het einde van de rit weet waar u aan toe bent.

U zorgt voor lucht in de banden, wij doen de rest.
Wij zijn er in gespecialiseerd en de gedegen aanpak van een transport spreekt voor zich. Na zorgvuldig de route te hebben bekeken, ieder viaduct te hebben gemeten en iedere bocht nagerekend te hebben, wordt de ideale route vastgesteld. Als alles tot in details is vastgelegd kan het transport beginnen.

Demontage en montage.
Indien noodzakelijk demonteren wij de behuizing zodat hij separaatvervoerd kan worden. Wij zorgen ervoor dat de wagens volledig gereed worden gemaakt voor transport. Bij het uiteindelijke vervoer is een constante controle aanwazig in de vorm van een verplichte transport begleider. Hierdoor laten we niets aan het toeval over.

Wij transporteren niet alleen woonwagens, caravans en mobiele bungalows maar verzorgen ook het transport van bijvoorbeeld jachten, hoogwerkers en portacabins. Al deze specialistische transporten moeten met de grootst mogelijke vakkundigheid worden uitgevoerd. Daar wij deze kennis en het materiaal in huis hebben kan een transport door ons met de grootst mogelijke zorg worden uitgevoerd.